Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Wednesday, February 11, 2009

HADIAH

Terimalah "hadiah" di bawah dari uncle untuk anakanda Erisya, Azza, Sakura, Lin, Kak Yong dan nurdaniella sekiranya sudi. Untuk Jue (Miss Jaz) juga. Maaf Jue, rasanya uncle dah taip nama jue tetapi tidak perasan tertinggl pula. Maafkan uncle harap jue tidak berkecil hati. Anakanda Hanis dan Qaseh juga uncle telah tertinggal. Sebelum ini untuk lelaki, Mogen juga tertinggal. Uncle terpaksa edit kembali. Walau apa pun terimalah buah tangan uncle ni. Janganlah merajuk. Terima kasih semua. Tapi sekiranya ada sesiapa yang suka, silakan.

15 comments:

 1. Pagi2 ini buka blog tuan intai2 ada hadiah bunga n nama sakura ada juga terselit diantara yang menearima bunga ni he he he pagi ini pagi yang ceria dapat bunga tq tq tq very much....

  ReplyDelete
 2. Terima kasih kerana bersedia menerima hadiah itu. Golongan sakura sememangnya berbudi kepada manusia sejagat. Tanpa golongan jenis sakura, dunia tidak akan perpenghuni. Sumbangan golongan sakura cukup besar kepada hamba allah yang bergelar manusia.

  ReplyDelete
 3. salam ayahanda, terima kasih sebab sudi bagi bunga tu.. oh ya, ni link baru ke blog saya.. itupun kalau sudi.. hehe.. http://kisahhidupseorangaku.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. terima kasih uncle..
  baru ari ni ade masa menjenguk.. tak sangka dpt bunga orkid.. cantik.. seronoknyer... akan di simpan di Catatan Ibu..

  ReplyDelete
 5. nurdaniella, kakyong.

  Salam semua. Itu adalah hadiah dari uncle kepada kaum yang berbudi kepada manusia sejagat. Anda harus berbangga kerana dilahirkan sebagai kaum Hawa.

  ReplyDelete
 6. terima kasih???sama2(tak tau sebab apa???)

  ReplyDelete
 7. Suka tengok bunga.. kerna bunga lambang 'kedamaian'. Sentiasa maukan kedamaian untuk melangkah gagah..

  ReplyDelete
 8. Jue,

  Terima kasih sebab uncle ingatkan Jue sudah ambil bunga tu, tak perasan uncle tidak tertaip nama Jue. Memang dari mula dalam ingatan uncle jue ada salah seorang penerimanya. Maafkan uncle. Terimalah Jue, harap Jue tidak berkecil hati. Itu kesilapan uncle mungkin faktor umur kot?

  ReplyDelete
 9. Rashid.

  Bunga adalah kedamaian dan keindahan dan sibolik kepada yang mendamaikan.

  Bunga kegemaran kaum hawa dan kaum hawalah yang membangkitkan semangat juang para pejuang. Tidak gitu Rashid?

  ReplyDelete
 10. salaams uncle...erisya sampai KL kul 12 malam tadi...tapi kepenatan ilang bila tengok bunga orkid ni :) terima kasih uncle!

  ReplyDelete
 11. Sama-sama erisya. Rupanya erisya out station.

  ReplyDelete
 12. salam uncle..
  maaf sgt2...azza tak tahu ada hadiah bunga dari uncle.
  azza tidak buka blog semalam. arini merentas desa..balik dh jam 6 lebih..ni baru ada ms nak jengah blog kawan2.

  terima kasih uncle..gembiranya terima hadiah pertama dr uncle..bunga orkid pulak tu. simbol kekuatan dan ketahanan. doakan azza punya ketahanan yang kuat utk hadapi segala ujian.

  bunga lambang kedamaian..tapi tidak sume bunga mendamaikan..

  ReplyDelete
 13. Azza,

  Uncle memang doakan kebahagian dan kedamaian buat azza dan suami.

  Orkid adalah bunga kesukaan uncle. Orkid merah lambang ketabahan bagi wanita.

  Tertima kasih kerana gembira menerimanya.

  ReplyDelete

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa