Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)



Saturday, December 19, 2009

Ngeri

Tragis.... anak siapakah yang malang ini?
Gambar-gambar di bawah saya panjangkan
dari blog Cananglahnie









Beringatlah sebelum kena

10 comments:

  1. Salam Tuan,
    Tragis betoi, insaf rasanya..

    Err.. "Tunggu Hari Ahad" ada samb x.. minat nak tau jer.. ngeee..

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum

    dari Allah kita datang, kepada Allah jua kita kan kembali...

    ReplyDelete
  3. "alang tak berbau" depa selalu kata tu..tapi kot ada yg boleh tahu atau terasa nak jadi sesuatu aral melintang/ bala kpd diri sendiri, silalah Pak Din atau sapa-2 bagi tips'nya. TQ

    ReplyDelete
  4. Salam Pakdin,

    Ngeri foto-foto ni. Jika tak salah, saya ada terima emel serupa di bawah tajuk "Kemalangan Ngeri Di Sulawesi".

    Dlm foto tersebut, ada 4 org mangsa, 2 lelaki dan 2 wanita. Mangsa yg sama Pakdin paparkan, sebab saya tgok baju dan kecederaan wajahnya saya, cuma sudut fotonya berbeza.

    Saya yakin kemalangan tersebut di Indonesia, sebab plat nombor keretanya latar putih bertulisan hitam dgn nombor plat yg tak sama macm Malaysia.

    Apa-apa pun, berdoalah agar kematian kita tidak tragis seperti ni.

    ReplyDelete
  5. W'salam Din

    Memang ada lagi cerita bersama Tok Ayah tetapi tidaklah semenarik peristiwa itu.

    ReplyDelete
  6. Wa alaikumussalam Puan a kl citizen

    Begitu kita makhluk yang baru dan dijadikan.

    ReplyDelete
  7. Hanz

    Hanz boleh email uncle, insya Allah.

    ReplyDelete
  8. armouris

    Terima kasih. memang saya selalu kunjungi blog sana. Terima kasih kerana info yang banyak

    ReplyDelete
  9. W'salam Sdr. Brahim

    Pak Din pun tidak tahu du mana peristiwa ini berlaku dan bila sebab Pak Din kebetulan melawat blog berkenaan.

    Memang tajuknya lain, tetapi Pak Din tidak mahu pakai tajuk itu sebab Pak Din tidak perkara sebenarnya. Lagi pun simangsa sudah meninggal, tidak baik berburuk sangka.

    ReplyDelete

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa