Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Wednesday, January 30, 2013

Berebut Untuk Menjuarai Kes Sugumaran La Pulak!

MIC pulak nak tunjuk prihatin kepada rakyat keturunan India
PM pun tumpanglah sekaki - 'Rakyat diutamakan'
Memang bila dah dekat Pilihanraya ni semua pihak cuba menjadi wira
Sebelun ni mana ada mana-mana pihak dari kerajaan yang bersuara
He...hee... biasalah kan?
PM Minta Laporan Forensik Kematian Sugumaran Dihantar Ke Kabinet
KUALA LUMPUR: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak meminta laporan forensik kematian seorang pengawal keselamatan C.Sugumaran supaya dihantar ke Kabinet.
Beliau mengarahkan Menteri Kesihatan Datuk Seri Liow Tiong Lai untuk berbuat demikian selepas Presiden MIC Datuk Seri G Palanivel membangkitkan isu itu di Kabinet.
Pengarah Strategik MIC, S. Vell Paari berkata, post-mortem kedua akan dilakukan ke atas pengawal keselamatan yang meninggal dunia selepas didakwa dipukul polis dan orang awam selepas mengamuk di Taman Sri Nanding, Hulu Langat pada Rabu lalu.
Post-mortem pertama menunjukkan dia meninggal dunia akibat serangan jantung.
Vell Paari berkata Pemuda MIC akan mengadakan perbincangan dengan pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang membantu keluarga tersebut untuk melantik ahli patologi bebas yang akan melakukan post-mortem kedua.
"Kami mahu berunding dengan mereka kerana tidak mahu mereka menuduh kami menyembunyikan apa saja," katanya pada Rabu.
Di Putrajaya, satu delegasi yang diketuai Ketua Penerangan Pemuda MIC, S. Subramaniam menyerahkam memorandum kepada Menteri Dalam Negeri meminta satu suruhanjaya khas ditubuhkan bagi menyiasat kematian Sugumaran.

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa