Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Monday, April 21, 2014

Pasaran MCA Akan Diuji Lagi!

MCA Tentukan Calon Bukit Gelugor - Ku Nan

KUALA LUMPUR: MCA akan menentukan calon mereka bagi pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gelugor selepas kekosongan akibat kematian penyandang kerusi tersebut, Karpal Singh.

Setiausaha Agung Umno, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor berkata, beliau sudah berbincang dengan Presiden MCA, Datuk Seri Liow Tiong Lai berhubung perkara itu.
"Kita menghormati mengenai persetujuan dengan MCA dalam Barisan Nasional kerana kawasan kerusi Parlimen berkenaan mempunyai kira-kira 74 peratus pengundi Cina," katanya pada Ahad.

3 comments:

 1. Apakah sekali lagi melayu umno akan dibaruakan di Gelugor plak.dan apakah itu realiti nya bahawa melayu umno menjadi anjing menyalak buat mca.maka jika nanti ada nya melayu umno bertungkus lumus hingga melecet segala gala nya,sah lah status maupun standard melayu umno.jgn malu malu yer melayu umno untuk terus menyalak bagi pihak melayu mca.

  ReplyDelete
 2. kalau ikut majmuk apa nak kira cina 74 ke 47 ke yang penting semangat 1malaysia mana pi
  takkan laung aja lebih bila keadaan macam ni tak boleh praktik
  apa lagi nak dikato

  ReplyDelete
 3. It explains all the important aspects of raising the birds and how having the right chicken coop
  can make a huge difference. A chicken coop made well,
  by your own hand, will last you many, many years. It's
  a best-known incontrovertible fact that how massive this hen house can be,
  is going to establish your decision at the kind of chicken coop kits you will obtain.  my webpage :: chicken house plans

  ReplyDelete

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa