Pengumuman

Mulai esok (11 Julai 17) blog ini tidak akan diupdate Oleh kerana blog ini dan blog yang satu lagi mengandungi bahan yang sama, saya rasa adalah wajar untuk menghidupkan satu blog sahaja iaitu mountdweller88 untuk dilayari dengan mudah tanpa gangguan insya Allah Saudara/saudari persilakan ke - mountdweller88.blogspot.com

Thursday, March 2, 2017

Hubungi tak berjawab, surat terima tawaran dialoq RUU 355 diserah ke Pejabat Dewan Ulama' PAS Pusat

Sebaran Umum & Rasmi

Sebentar tadi, saya sempat menziarahi Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut bagi menyerahkan surat Penerimaan Tawaran Dialog RUU 355 seperti yang dicabar oleh YB Dato' Dr Khairuddin al-Takiri, MP Kuala Nerus.

Setelah saya menghubungi beliau melalui aplikasi Whatsapp sebanyak dua kali, walaupun telah diterima dan dibaca (blue tick), beliau tetap tidak memberikan sebarang respon.

Bagi meneruskan usaha baik dialog ini, saya berkunjung ke Pejabat Dewan Ulama' PAS Pusat di tingkat 2 Pejabat Agung PAS.

Alhamdulillah, layanan baik dan mesra di tingkat 2 dan diterima oleh wakil pejabat Dewan Pemuda PAS Pusat kerana pegawai Pejabat Dewan Ulama' PAS Pusat dimaklumkan mempunyai tugasan luar ketika kami tiba.

Inshaallah, kami menunggu jawapan YB Dato' Dr Khairuddin dalam jangka masa 5 hari dari tarikh surat ini dan kita mendoakan dialog ini akan berjaya.

Abu Hafiz Salleh Hudin
Setiausaha Agung
Pertubuhan Kebajikan al-Qayyim Malaysia
1 Mac 2017, Rabu

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa