Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Wednesday, April 26, 2017

Kesian budak ni.........innalillahi wainna ilaihirrojiun

Al fatihah untuk rohnya
Adakah sekarang dah jadi kes bunuh?

Mohamad Thaqif Meninggal Dunia
Diterbitkan: Rabu, 26 April 2017 2:44 PM
Oleh: YEE XIANG YUN
editor@mstar.com.my 
JOHOR BAHRU: Pelajar lelaki  berusia 11 tahun yang kakinya dipotong berikutan penderaan fizikal dipercayai dilakukan seorang pembantu warden di sebuah sekolah agama di Kota Tinggi telah meninggal dunia.

Bapanya, Mohd Gaddafi Mat Karim, 43, mengesahkan bahawa anaknya Mohamad Thaqif Amin, meninggal dunia pada kira-kira pukul 2.05 petang Rabu di Hospital Sultan Ismail ketika mereka sedang membaca doa kepadanya.

Anaknya dimasukkan ke hospital berkenaan minggu lalu susulan kakinya bertukar hitam selepas dilapor dipukul oleh pembantu warden asrama sekolahnya.

Kedua belah kakinya terpaksa dipotong Jumaat lalu bagi mengelak jangkitan kuman pada bahagian lain tubuhnya.

Ini komen anak aku di fbnya
Fakhron Diyana Fakruddin shared The Star Online's post.
Innalillahiwainnailaihirojiun.
Please listen to our kids, and if you have to send them to boarding school then keep them on close tabs. There are too many sick people these days because our society is ridden with social diseases.
And i still think primary schoolers shouldnt be dumped into boarding schools.

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa