Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Thursday, January 26, 2017

Bapa jadi setan: Keluarkan Hati dan Jantung anak sendiri untuk dimakan - 7 gambar

(TrendinG) Keluarkan Hati dan Jantung utk dimakan, 7 Gambar Bapa Kerat dan Makan Organ Bayi Sendiri

"Dia keluarkan hati dan jantung utk dimakan..tempurung kepala bayi dia pecahkan, otak pun dia mkn..betul-betul ngeri.."

7 Gambar : Bapa Kerat & Makan Organ Bayi Sendiri
Seorang lelaki Russia di kampung Zabaikalsk yang telah dipengaruhi oleh dadah, membunuh bayi perempuannya dengan sangat kejam dan tragis.

Lebih memilukan lelaki apabila berusia 31 itu turut mengeluarkan hati dan jantung anaknya kemudian memakannya,tidak sampai disitu,lelaki berkenan juga turut memecahkan tempurung kepala mangsa dan memakan otaknya.
 
 
Dikutip dari Mirror lelaki itu ketika kejadian  berada dalam halusinasi melampau akibat dadah,halusinasi berkenan membuatkan suspek berada di dalam neraka yang kemudiannya cuba untuk menyelamatkan anak dan isterinya.

Walau bagaimanapun,suspek telah membelah dada anaknya dan mengeluarkan hati serta memakannya mentah mentah.

Manakala ibu mangsa yang berusia 21 tahun berada dalam jagaan hospital karena terlalu terkecut selain hanya mampu melihat bayi yang baru beberapa hari saja dilahirkan itu di bunuh dan dimakan oleh suaminya sendiri.

Akibat dari perbuatannya itu,suspek diletakkan dalam jagaan pihak polis yang mungkin akan mendapat hukuman beberapa tahun dalam penjara.
 
 

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa