Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Sunday, February 26, 2017

Hah.....dok tunggu apa lagi?

Pas didesak putus hubungan dengan PKR
WARTAWAN SINAR HARIAN - 26 FEBRUARI 2017
Pas didesak putus hubungan dengan PKR Nasrudin (kiri) menerima memorandum yang diserahkan Nasiruddin

KUALA LUMPUR - Sekumpulan penyokong menyerahkan memorandum kepada kepimpinan tertinggi Pas mendesak parti itu memutuskan hubungan dengan mana-mana parti yang ada kaitan dengan DAP dan Amanah.

Pada masa sama, mereka menyatakan sokongan penuh kepada Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Wakilnya, Nasiruddin Mohamed berkata, Pas perlu mengambil perhatian terhadap hubungan antara parti itu dengan PKR yang kini disifatkan bagai 'duri dalam daging' serta 'gunting dalam lipatan'.

“Kami agak kurang selesa dengan PKR kini. Kebencian telah mulai dirasai,” katanya selepas menyerahkan memorandum itu kepada  Ketua Penerangan Pas, Nasrudin Hassan.

Beliau berkata, mereka menyerahkan memorandum itu agar suara didengar di dalam mesyuarat Dewan Harian.

Sebagai petugas Pas, Nasiruddin berkata, mereka berasakan sudah sampai masanya parti itu berdiri sendiri  tanpa diganggu mana-mana parti lain yang sarat dengan masalah.

"Kami berasakan sudah sampai masanya Pas tidak diganggu  parti lain yang sarat dengan masalah keperibadian serta ketamakan kuasa yang agak melampau," katanya.

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa