Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Saturday, September 24, 2016

Aura Shafie: Lagi dua MP dan dua ADUN keluar UMNO

LAGI 2MP DAN 2ADUN KELUAR UMNO
( PRN(S) Mac-0gos selepas raya/parlimen menyusul)

SESUDAH YB Darel sertai parti DSSA, maka ada dua ahli parlimen BN bakal bertindak sama dan yang satu dari utara, sementara yang satu sedang mengatur jadual yang sesuai umum keluar.

Dua orang ADUN Sabah dari BN juga akan siap umum keluar parti dan salah satu dari pedalaman.

Sesudah itu banyak cawangan-cawangan UMNO di seluruh Sabah akan dibubarkan, cuma menunggu waktu DSSA datang ke lokasi yang dimaksudkan dan serentak itu ramai orang kuat parti UMNO akan umum sama meninggalkan parti.

Saya menerima makluman yang PRN Sabah akan diadakan sekitar Mac-Ogos tahun depan terutama selepas raya, sementara pilihanraya untuk perlimen dikemudiankan.

Pembangkang2 di Sabah kena bersiap sedialah dan usaha pakat sama utamakan kepentingan rakyat dan bukan asyik bercakaran dan berebutan untuk menjadi Yang Berhormat atau minta dicalonkan di election mendatang.

Sesiapa saja yang dipilih jadi calon harus kita sokong dan PRU mendatang mesti BN dilawan secara " satu sama satu"

ISMAILY BUNGSU
23 September, 2016
6:23pm

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa