Pengumuman

Saya terpaksa update semula blog ini kerana saya dapati masih dikunjungi ramai walau pun dah hampir sebulan saya umumkan blog ini tidak akan diupdate .Saudara/saudari boleh juga ke - mountdweller88.blogspot.com (blog kedua)Saturday, October 15, 2016

Hahaa.....bila dah kantoi semua mau lari!

BN Tiada Kaitan Dengan Penang Front Party - Tengku Adnan
Diterbitkan: Jumaat, 14 Oktober 2016 10:31 PM
KUALA LUMPUR: Barisan Nasional tidak ada sebarang kaitan dengan penubuhan parti baharu, Penang Front Party (PFP), kata Setiausaha Agung BN Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor. 

Beliau berkata BN juga tidak pernah melantik mana-mana individu untuk mewakilinya dalam parti itu. 

"Apa sahaja keputusan yang dibuat dalam BN akan melibatkan perbincangan bersama dengan parti-parti komponan lain...tiada keputusan dibuat secara bersendirian termasuklah memberi sokongan kepada parti baharu yang lain,"katanya. 

Sebelum ini, Umno Pulau Pinang menolak PFP kerana ia bukan parti mesra BN. 

Pengerusinya Datuk Seri Zainal Abidin Osman berkata penglibatan Anggota Parlimen Padang Besar Datuk Zahidi Zainul Abidin sebagai penasihat PFP sama sekali tidak mewakili Umno sebaliknya dibuat atas kapasiti peribadinya sendiri.    

Isnin lepas, Zahidi dilaporkan sebagai berkata PFP sebuah parti baharu yang mesra BN di Pulau Pinang dan berhasrat bertanding 25 kerusi Dewan Undangan Negeri. -b-Bernama

No comments:

Post a Comment

Cakaplah apa saja yang benar asalkan tidak menghina sesiapa